gevel

Mijn Hemel wijnkoperij is een bekende, zeer gerenommeerde wijnhandel in Hilversum en omstreken, die zich ten doel stelt om uitstekende wijnen tegen scherpe prijzen aan haar klanten te leveren. In de winkel staat Gerard Wouterson, de eigenaar, of een van zijn collega’s die u graag, als u op zoek bent, helpen bij het kiezen van een goede wijn. Wij nemen de tijd om u van dienst te zijn.

Met meer dan 300 wijnen hebben wij een groot assortiment wijnen. Niet te veel omdat u anders door de bomen het bos niet meer kunt zien maar ook niet te weinig zodat er niks te kiezen valt. De wijnen zijn met veel zorg uitgekozen en hierover is uitgebreid informatie beschikbaar. Mocht u toch nog vragen hebben over de wijnen in de webshop, dan kunt u altijd bellen, langskomen, een e-mail sturen of het contactformulier op deze site invullen.
Onze filosofie‚Ä® is dat er lekkere en minder lekkere wijnen zijn voor elke gelegenheid en in elk prijssegment. De kunst is de juiste wijn te kiezen bij de juiste gelegenheid en degene die dat het beste kan bent u met een beetje hulp van ons. U weet wat lekker is want over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Ons vak is u daarbij te helpen. Vaak kunt u dat heel goed zelf maar soms kunnen wij u verrassen waardoor u kennis maakt met een wijn die u lekker vindt en waarschijnlijk nog niet kende.

Het aller belangrijkste is natuurlijk om ervan te genieten.